Traject:

ja of JA? De strategie van het geluk

Investeer in een positieve mindset

Ga voor een ‘JA’

Is jouw glas altijd halfvol of halfleeg? Zeg je vaak ‘ja’ op dingen of kijk je liever de kat uit boom? Hoe jij in het leven staat, bepaalt voor een stuk jouw geluk. En hoe gelukkiger je bent, hoe beter je presteert op je werk, hoe creatiever je bent en hoe hechter je relaties. Makes sense?
En nu komt het goede nieuws: je kan geluk sturen. Enige voorwaarde: jij zit aan het stuur. Jij neemt zelf het heft in handen door ‘JA, ik wil’ te zeggen tegen het leven. Ja, met een langgerekte A van Aanvaarding van de realiteit. Dat is de eerste stap. Om dat punt te bereiken, gaan we eerst bouwen aan je veerkracht.

Want af en toe sputtert het leven tegen: je krijgt plots je ontslag, je partner laat je in de steek, je hond sterft ... Iedereen reageert anders op zo’n situatie. Mopperen, zeuren, passiviteit ... Mensen met veel veerkracht ... veren recht. Zij vatten de koe bij de horens en proberen de situatie om te buigen in iets positiefs.

Klaar om te investeren in een positieve mindset? Let’s practice.

Ja zeggen kan je leren door:

Kick Off Mini ok 151

Inspiratiesessie: ja of JA? De strategie van het geluk

Noem het vitamines voor de geest. Een introductie van hoe het anders kan. Een begeesterende spreker toont hoe je een nee ombuigt in een ja. Want je zal zien: nee leidt tot spanning, ja tot ontspanning. Een nee-houding is probleemgericht, een ja-houding oplossingsgericht. Tijdens deze interactieve sessie sta je stil bij de beleving van jouw geluk. Vind je bijvoorbeeld dat anderen jou gelukkig moeten maken? Oké, maar dan ben jij slechts een huurder van je eigen leven. Terwijl, wanneer je het heft in eigen handen neemt, word je zelf de eigenaar van je leven. Zeg dus JA tegen onze tips want nee is enkel cholesterol voor je ziel.


'Of hoe ontspanning en ernst met een lach zich vonden. Warm aan te bevelen.'
- Woord van de klant
12 tot 999 deelnemers
1.5 uur of 3 uur met optie Q&A
Nederlands, Frans en Engels
live en online

'Ik aanvaard wat ik niet kan veranderen.
Ik verander wat ik wel kan veranderen.
Ik gebruik mijn verstand om het
onderscheid te maken.'

- Lucius Annaeus Seneca

Andere trajecten: