{{ entry.title }}

inspiratiesessie

Op onze bruisende campus, waar dagelijks zo'n 800 mensen samenwerken, begrijpen we maar al te goed hoe essentieel effectieve communicatie is voor het succes van ons team. Dat is precies waarom we besloten hebben om Imboorling in te schakelen voor een unieke en humoristische workshop over verbindende communicatie. Na de sessie spraken onze medewerkers er nog lang over na. Het is duidelijk dat de boodschap is blijven hangen, en dat was precies wat we wilden bereiken. Met Imboorling hebben we niet alleen een geweldige startnamiddag gehad, maar we hebben ook waardevolle communicatievaardigheden geleerd die ons team nog sterker hebben gemaakt. Wil je ook een inspirerende en leerzame ervaring voor jouw team? Kies dan voor Imboorling en ervaar zelf de kracht van verbindende communicatie!

pedagogisch directeur

KOC Sint-gregorius

training

Zeer leuke, interactieve en leerrijke workshop met concrete tips toegepast op onze eigen cases. De evolutie van enkele medewerkers in hun eigen feedback geven van ’s morgens tot ’s avonds, met enkele mooie aha-erlebnissen, was inspirerend voor heel het team.

Bart Biermans

Acerta

inspiratiesessie

In naam van het ganse korps kan ik bevestigen dat deze sessie enorm werd gesmaakt. De collega’s waren unaniem aangenaam verrast en vertelden me dat ze quasi nog nooit tijdens dergelijke sessies zo langdurig geboeid konden blijven door de spreker. Ook de vertaalslag naar de politieomgeving en de onmiddellijke bruikbaarheid in zowel de dagdagelijkse als professionele communicatie betekenden een bijzondere meerwaarde. Dus kortom: de verwachtingen werden eerder overtroffen dan ingevuld.

Tom

training

Twee dagen. Dat was alles wat Frederik nodig had om ons op een reis te zetten die voor elk van ons de rest van onze loopbaan mag en zal blijven duren. We hadden een training gevraagd. We hebben een vorming gekregen. Gevormd als professional, als groep, en als mens. Tegelijk ontwapend, verrijkend en verbindend was het. De manier waarop we in ons werk groepen begeleiden zal zijn stempel blijven dragen. En als we ergens in den draai een gids nodig hebben dan weten we waar we die kunnen vinden.

Seth Maenen

Torgo

inspiratiesessie

We wilden graag nog even een mailtje sturen om jullie te bedanken (en in het bijzonder Frederik). Het was weer een fantastische inspiratiesessie. We hebben goed gelachen, maar ook veel opgestoken. Je merkt de dagen nadien op het werk dat de informatie blijft hangen en mensen er ook echt iets mee willen doen. Merci! En tot volgend jaar.

Sabine Willen

Rode Kruis Vlaanderen

inspiratiesessie

De workshop werd als zeer positief ervaren door iedereen. Wat vooral terugkwam is dat het leuk gebracht was (met humor) en dat niet iedereen zich moest voorstellen (zoals meestal het geval is vooraleer er gestart wordt). Frederik heeft dat héél erg goed gedaan! Ook het kleine zakformaat boekje vonden de meesten een meerwaarde omdat er alles instaat en het niet te groot is.

Ellen Aerts

Gemeente sint-katelijne-waver

inspiratiesessie

Wij kijken terug op een ontzettend leuke team bijeenkomst en de kers op de taart was toch wel de luistersessie van Sandy. Wat hebben we genoten. Super leuk. Ontzettend bedankt voor deze mooie ervaring. Nog een fijne dag en wellicht tot ziens, want we begrepen van Sandy dat jullie nog meer leuke onderwerpen hebben!

Sonja Gielen

kingspan unidek

coaching

Ik heb alle tips van Frederik meegenomen, maar had wat tijd nodig om die te leren toepassen. Gisteren gaf ik eindelijk weer een lezing (de eerste na de coaching). Eigenlijk was ik zelf verrast. Het was helemaal anders dan voordien, veel beter, en ik kreeg ook heel veel positieve reacties. (Op de inhoud, maar ook op de presentatie zelf. Met een lang applaus achteraf). Dus de coaching heeft echt wel het verschil gemaakt . Wat ik allemaal meenam uit de coaching? Eerst en vooral: “ik moet rood zijn” Dit was mijn grootse uitdaging, maar het is gelukt! (tip 5 en 6 op p 48 van het boek hielpen daarbij ook wel een beetje ), “oogcontact maken”, mensen persoonlijk aanspreken (al heb ik daar wel bijna letterlijk de voorbeelden van Frederik gebruikt), interactief gaan werken, af en toe een grapje tussendoor en “zorgen dat de bordjes blijven draaien”. Er was ook iemand in de zaal die mijn vroegere lezingen had bijgewoond en hij merkte ook duidelijk dat het nu veel beter was.

Mieke

inspiratiesessie

De sessie en de samenwerking met Marianne en ook met jou was alweer een succes! De sessies zijn steeds afgestemd op de doelgroep, zijn zeer waardevol en bruikbaar. Helemaal volgens onze verwachtingen. Ik kijk alvast uit naar een volgende samenwerking.

Kristien Pille

SG 1080 Kei-neig!

inspiratiesessie

Alleen maar héééél positieve reacties! Reacties: Dit had ik nodig! Hier zijn we echt iets mee. Wat een fijne studiedag! Dankjewel om dit te organiseren! Anders kom ik soms met een vol hoofd thuis van een studiedag, nu was ik alleen maar blij! Mijn verwachtingen werden helemaal ingevuld. Ik hoopte dat de leerkrachten het zouden ervaren zoals ik het een aantal jaren geleden ervaren heb en dat is volledig gelukt. Hartelijk dank aan heel jullie team! Jullie zijn top!!!

Griet Beirinckx

Onze school wolfsdonk

inspiratiesessie

Ik kijk terug op een zeer aangename samenwerking met jullie team, een aangename inspiratiesessie en nam toch enkele tips mee naar huis. En de energie die Frederik Imbo uitstraalt, daar kan ik maar jaloers op zijn! Dus voor mij was het een zeer geslaagde voormiddag!

Anneleen

Politiezone Polder

inspiratiesessie

Nogmaals bedankt voor de vlotte samenwerking en de boeiende inspiratiesessie gegeven door Marianne Cap afgelopen week! De deelnemers waren alvast heel enthousiast en jullie scoorden dan ook goed bij de evaluatie die de deelnemers op het einde invulden (zie afbeelding links).

Astrid Van den Eynde

Vitaz