Wat klanten over ons zeggen

Filter op:

 • toon alles
 • training
 • keynote
 • coaching
keynote

Topic: the keynote 'What can I do for you' (on customer-centric communication)

Feedback from the participants:

 • nice overview of customer-oriented communication and mindset with a lot of practical examples
 • Most mentioned things were obvious and intuitive, but in my case these obvious things are often forgotten or not applied. So, for me it was a bit of an eye-opener.
 • [I liked] the way the speaker applied the competencies himself in his session.
 • The ten key competencies were clear and interesting. It's nice having this overview of things I can keep in mind when communicating with a customer.
 • The format of Frederik's presentations are always high quality. I'm a big fan of him. Good content, good interaction, good slides, good examples.
 • He did a good job. It was clearly not the first time he gave this presentation. He was very well prepared and did the effort to also learn a bit about Skyline to adapt the content a little bit to our business. His exercices and "call to action" was good. He encouraged us to participate, but not to a level that we felt uncomfortable.

Skyline Communications
coaching

Ik kon het toch niet laten om al even terug te koppelen, nl. dat de coaching érg inspirerend en leerrijk was.

Het is positief blijven nazinderen op weg naar huis. Dus het heeft zeker de nodige energie, nieuwe inzichten en een andere kijk gegeven om verder mee aan de slag te gaan.

Sarah Daniels, Laura De Blaere

Kapitein Werkgeluk
training

Koudwatervrees voor de training spreken voor groepen? Heb je niet!

Frederik brengt in deze training spreektechnieken aan op een veilige, open, demonstrerende en inspirerende wijze.
Je wordt warm uitgenodigd om deze technieken te oefenen in een prettige, comfortabele sfeer met een top trainer.

Heb je wel: een boeiende afwisseling van theorie en oefenen, een kleurrijke syllabus als naslagtool, een drijvende motivatie en goesting om er direct mee aan de slag te gaan.

Vrij CLB Trikant
keynote
IMG 3439

hartelijk dank voor uw presentatie op de Dag van de agravrouw.

De deelnemers waren zeer tevreden en zeer enthousiast.

Jouw inbreng zal bij blijven en hopelijk ook hun mindset in de positieve zin bijsturen.

Patty De Keyzer

Ferm vzw
keynote

Vandaag hebben we die vorming gehad , ja of ja, de strategie van het geluk.
Het is jaren geleden dat ik zoiets heb gezien. Dit was echt zooooo goed.Het was zo echt en zo herkenbaar. Ik heb na de voorstelling nog even gepraat met Frederik. Echt super goed gedaan.

Gert Vandenreyt

Gemeente Alken
keynote

Zoals vorige week al gezegd, maar hierbij nog een keer ook voor al jouw Imboorlingen, heel hartelijk dank voor jullie inzet vorige week tijdens de Foodservice Network bijeenkomst.
Ik zat bij jou in de groep en heb genoten van jouw concentratie, het inspelen op de situaties, het betrekken van alle deelnemers en de heel fijne uitleg.

Arjan de Boer

Foodservice Network
keynote

Was zeer toepasselijk zowel op professioneel gebied als privé om tips en de adviezen te gaan gebruiken. Heel goed gepresenteerd en vooral met humor dat veel beter blijft hangen dan bijvoorbeeld met theoretische slides. Was top!

Stedelijk Kinderopvang Antwerpen
keynote

J’avais beaucoup d’appréhension, car c’est un exercice difficile pour moi, la prise de parole en public. Je suis libérée, et j’ai hâte de faire mon discours le 14/03.

 • Je me suis sentie à l’aise avec mon groupe
 • J’ai été boulversé mais Gilles ne m’a pas bousculé et je suis arrivée à 1 résultat que je ne croyais pas !
 • J’ai pris beaucoup de plaisir

MERCI

Corinne

Roche Bobois
training

Hereby the team's feedback on the training session we had together :

 • Training is spot on what we expected
 • Very interactive session and authentic with lots of practice of the principles
 • Not that much theory, but good tips & tricks, and that’s surely ok
 • Smooth but very honest and constructive feedback – we were directly set in a safe environment
 • Trainer was very good and living her principles to the fullest

Overall quite positive, and as expected also a kind of team building thanks to the fact we did it together, and in a pleasant atmosphere

Raphael Copis

Ageas
keynote

Voor ons is de eerste samenwerking alvast zeer positief verlopen.

De reacties van de deelnemers waren dan ook zeer overtuigend.

Leuk en dynamisch gebracht, gevoel voor humor maar toch de nagel op de kop durven slaan.

Onze klantenervaring kan alvast tellen... 😉

Tommie Duyvejonck

Callens
keynote
We willen jullie en Frederik van ganser harte bedanken voor de vlotte samenwerking. Het was een voorstelling naar ons aller hart. Er kwamen alleen maar positieve reacties. We vragen ons nu regelmatig af of we huurder of eigenaar zijn...de boodschap blijft hangen....

Ria Lantmeeters

Katholieke Basisschool Boxbergheide Genk
keynote
Het was een zeer waardevolle sessie die ons allen inspireerde. De deelnemers waren allemaal zeer enthousiast. Fijn ook hoe er ingespeeld werd op onze realiteit.

Fran Mulders

Leersteuncentrum CO
training
Twee dagen. Dat was alles wat Fredrik nodig had om ons op een reis te zetten die voor elk van ons de rest van onze loopbaan mag en zal blijven duren. We hadden een training gevraagd. We hebben een vorming gekregen. Gevormd als professional, als groep, en als mens. Tegelijk ontwapend, verrijkend en verbindend was het. De manier waarop we in ons werk groepen begeleiden zal zijn stempel blijven dragen. En als we ergens in den draai een gids nodig hebben dan weten we waar we die kunnen vinden.

Seth Maenen

Torgo
keynote
Op onze bruisende campus, waar dagelijks zo'n 800 mensen samenwerken, begrijpen we maar al te goed hoe essentieel effectieve communicatie is voor het succes van ons team. Dat is precies waarom we besloten hebben om Imboorling in te schakelen voor een unieke en humoristische workshop over verbindende communicatie. Na de sessie spraken onze medewerkers er nog lang over na. Het is duidelijk dat de boodschap is blijven hangen, en dat was precies wat we wilden bereiken. Met Imboorling hebben we niet alleen een geweldige startnamiddag gehad, maar we hebben ook waardevolle communicatievaardigheden geleerd die ons team nog sterker hebben gemaakt. Wil je ook een inspirerende en leerzame ervaring voor jouw team? Kies dan voor Imboorling en ervaar zelf de kracht van verbindende communicatie!

pedagogisch directeur

KOC Sint-gregorius
keynote
We wilden graag nog even een mailtje sturen om jullie te bedanken (en in het bijzonder Frederik). Het was weer een fantastische inspiratiesessie. We hebben goed gelachen, maar ook veel opgestoken. Je merkt de dagen nadien op het werk dat de informatie blijft hangen en mensen er ook echt iets mee willen doen. Merci! En tot volgend jaar.

Sabine Willen

Rode Kruis Vlaanderen
training
Zeer leuke, interactieve en leerrijke workshop met concrete tips toegepast op onze eigen cases. De evolutie van enkele medewerkers in hun eigen feedback geven van ’s morgens tot ’s avonds, met enkele mooie aha-erlebnissen, was inspirerend voor heel het team.

Bart Biermans

Acerta
keynote
De workshop werd als zeer positief ervaren door iedereen. Wat vooral terugkwam is dat het leuk gebracht was (met humor) en dat niet iedereen zich moest voorstellen (zoals meestal het geval is vooraleer er gestart wordt). Frederik heeft dat héél erg goed gedaan! Ook het kleine zakformaat boekje vonden de meesten een meerwaarde omdat er alles instaat en het niet te groot is.

Ellen Aerts

Gemeente sint-katelijne-waver
keynote
In naam van het ganse korps kan ik bevestigen dat deze sessie enorm werd gesmaakt. De collega’s waren unaniem aangenaam verrast en vertelden me dat ze quasi nog nooit tijdens dergelijke sessies zo langdurig geboeid konden blijven door de spreker. Ook de vertaalslag naar de politieomgeving en de onmiddellijke bruikbaarheid in zowel de dagdagelijkse als professionele communicatie betekenden een bijzondere meerwaarde. Dus kortom: de verwachtingen werden eerder overtroffen dan ingevuld.

Tom

keynote
Wij kijken terug op een ontzettend leuke team bijeenkomst en de kers op de taart was toch wel de luistersessie van Sandy. Wat hebben we genoten. Super leuk. Ontzettend bedankt voor deze mooie ervaring. Nog een fijne dag en wellicht tot ziens, want we begrepen van Sandy dat jullie nog meer leuke onderwerpen hebben!

Sonja Gielen

kingspan unidek
coaching
Ik heb alle tips van Frederik meegenomen, maar had wat tijd nodig om die te leren toepassen. Gisteren gaf ik eindelijk weer een lezing (de eerste na de coaching). Eigenlijk was ik zelf verrast. Het was helemaal anders dan voordien, veel beter, en ik kreeg ook heel veel positieve reacties. (Op de inhoud, maar ook op de presentatie zelf. Met een lang applaus achteraf). Dus de coaching heeft echt wel het verschil gemaakt . Wat ik allemaal meenam uit de coaching? Eerst en vooral: “ik moet rood zijn” Dit was mijn grootse uitdaging, maar het is gelukt! (tip 5 en 6 op p 48 van het boek hielpen daarbij ook wel een beetje ), “oogcontact maken”, mensen persoonlijk aanspreken (al heb ik daar wel bijna letterlijk de voorbeelden van Frederik gebruikt), interactief gaan werken, af en toe een grapje tussendoor en “zorgen dat de bordjes blijven draaien”. Er was ook iemand in de zaal die mijn vroegere lezingen had bijgewoond en hij merkte ook duidelijk dat het nu veel beter was.

Mieke

keynote
De sessie en de samenwerking met Marianne en ook met jou was alweer een succes! De sessies zijn steeds afgestemd op de doelgroep, zijn zeer waardevol en bruikbaar. Helemaal volgens onze verwachtingen. Ik kijk alvast uit naar een volgende samenwerking.

Kristien Pille

SG 1080 Kei-neig!
keynote
Alleen maar héééél positieve reacties! Reacties: Dit had ik nodig! Hier zijn we echt iets mee. Wat een fijne studiedag! Dankjewel om dit te organiseren! Anders kom ik soms met een vol hoofd thuis van een studiedag, nu was ik alleen maar blij! Mijn verwachtingen werden helemaal ingevuld. Ik hoopte dat de leerkrachten het zouden ervaren zoals ik het een aantal jaren geleden ervaren heb en dat is volledig gelukt. Hartelijk dank aan heel jullie team! Jullie zijn top!!!

Griet Beirinckx

Onze school wolfsdonk
keynote
Ik kijk terug op een zeer aangename samenwerking met jullie team, een aangename inspiratiesessie en nam toch enkele tips mee naar huis. En de energie die Frederik Imbo uitstraalt, daar kan ik maar jaloers op zijn! Dus voor mij was het een zeer geslaagde voormiddag!

Anneleen

Politiezone Polder
keynote
Nogmaals bedankt voor de vlotte samenwerking en de boeiende inspiratiesessie gegeven door Marianne Cap afgelopen week! De deelnemers waren alvast heel enthousiast en jullie scoorden dan ook goed bij de evaluatie die de deelnemers op het einde invulden (zie afbeelding links).

Astrid Van den Eynde

Vitaz