Keynote

Een groep mensen inspireren op korte tijd


Op korte tijd veel mensen inspireren met een krachtige boodschap. Is dat wat je zoekt? Dan zit je goed bij onze wervelende inspiratiesessies. Dé manier om een frisse wind door je bedrijf, school of organisatie te laten waaien. Om alle neuzen opnieuw in dezelfde richting te krijgen. En we houden je tijdens onze keynote presentatie voortdurend een spiegel voor, want we vragen ons samen af: hoe communiceer jij? Hoe reageer jij op verandering en tegenslag? En ja, dat is confronterend. Maar om te klinken moet het eerst botsen.Een reflectiemoment om te delen
of break-outs om te oefenen


Onze inspiratiesessies triggeren gedachten en gevoelens. En soms wil je die ventileren. Ruimte geven. Daarom kan je onze sessies met een reflectiemoment aanvullen. Een moment waarin we ervaringen met elkaar delen, plenair of in groepjes. Een andere optie? Break-outs tijdens de sessie. Zodat deelnemers de technieken kunnen oefenen, van de theorie naar eigen praktijkvoorbeelden. Want door oefening verwerk je de presentatie sneller, dieper en duurzamer. De keuze is aan jou.

Hoe pakken we een inspiratiesessie aan?


Een Imboorling-sessie inspireert, demonstreert en motiveert. In dialoog met jou. Met je team. En altijd door de veilige interactie die de spreker met het publiek opbouwt. Verwacht je bij onze keynote presentatie aan herkenbare voorbeelden, hilarische filmpjes en spitsvondige humor. Allemaal verpakt in een professionele slideshow. Steeds op maat van je organisatie. Kortom, een boeiend leermoment met verhelderende inzichten en onmiddellijk toepasbare tips en tricks.


Imboorling inspiratiesessie