Coaching

Teamcoaching

Voor wie?

Team coaching Imboorling

Je maakt deel uit van een team. Een fijn team met competente mensen. Maar zet ze samen … en de poppen gaan aan het dansen: jaloezie, wantrouwen, onverdraagzaamheid … Elke negatieve emotie leidt tot demotivatie, spanning en vooral: minder productiviteit. De ene collega na de andere valt uit met een depressie of een burn-out. Genoeg is genoeg. Je besluit het heft in handen te nemen. Wel, dan zit je aan het juiste adres. Een groepscoaching zal je team deugd doen.

Als jij wilt dat anderen anders op jou reageren,
verander dan de manier waarop jij reageert op anderen.
- Timothy Leary

Onze coachende mindset

Waar wij voor gaan? Dat ieder groepslid zich gehoord, erkend en begrepen voelt. Door de coach, maar vooral door de collega’s. We creëren samen een klimaat waar vertrouwen, wederzijds begrip en veiligheid centraal staan. En waar ook mag gelachen worden. Zo kan iedereen open communiceren. Geen taboes. Alles wat op je hart ligt, mag eruit. En als dat gebeurt, ontstaat er iets magisch. De ego’s botsen niet langer met elkaar, waardoor je ruimte creëert voor opluchting, verbinding en hoop. Sterker nog: iedereen zal het weer zien zitten om samen te werken aan een betere toekomst.

Hoe coachen we je?

Onze coach is een ervaren gids. Een geboren bemiddelaar. Met de juiste vragen, oefeningen en methodes benoemt hij samen met de groep collega’s de pijnpunten. Waar loopt het stroef binnen het team? Waar ergeren anderen zich aan? Om dan te beseffen: de ergernissen van een ander vertellen zoveel over jezelf. En dan wordt het plots eenvoudig om een werkbare oplossing te vinden. Met als resultaat een nieuwe teamdynamiek waarin iedereen wil leren. Waarin iedereen dichter bij elkaar staat.

Ik streef er altijd naar om niet de spot te drijven met wat mensen doen. Ik wil ook niet huilen of me kwaad maken. Ik wil hen begrijpen.
- Baruch Spinoza

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

Spaning en conflicten

Roddelen en jaloezie

Onverdraagzaamheid

Beter samenwerken

Positiviteit

Teamspirit

Motivatie

Emotionele veiligheid

Open communicatie

Verbinding creëren

Feedback geven en ontvangen

Zich minder aangevallen voelen

Vertrouwen

Performantie verhogen

Efficiëntie verbeteren

Veerkracht