Coaching

Individuele coaching

Voor wie?

Imboorling Individuele Coaching

Wil je snel vooruitgang boeken? Beter worden in je manier van communiceren? Of algemener: hoe je in het leven staat. Klinkt helemaal jij? Dan is onze één-op-éénsessie iets voor jou. Want twee uren lang bepaal jij de focus. Jouw focus. En daar gaat de coach dieper op in, doelgericht en persoonlijk, op jouw maat. Of je nu moeite hebt met assertiviteit, spreken voor een groep, een moeilijk gesprek voeren, meer zelfvertrouwen krijgen … Noem maar op, jouw coach begeleidt je richting je successen!

Onze ouders hebben een prototype van ons gemaakt.
Het is aan ons om daar een turboversie van te maken.
- Fiona Harrold

Onze coachende mindset

Onze overtuiging? Alle antwoorden zitten in jou. De grootste hulpbron en motivator voor jezelf ben … jijzelf! Je hebt zo een reuzepotentieel in je. Kennis, talenten en vaardigheden die nóg niet voldoende ontwikkeld zijn. Maar we maken er samen werk van. Wil je een Insights-Discovery-persoonlijkheidsprofiel om nog meer inzicht te krijgen in jezelf? Ook dat kan. Vul voor de coaching een vragenlijst in, en dan bekijken we samen jouw valkuilen en uitdagingen op persoonlijk en professioneel vlak.

Hoe coachen we je?

Twee uren lang is je coach jouw compagnon de route. Bij de start stellen we gerichte vragen om je grootste hindernissen te ontdekken. Daarna daagt de coach je uit om je comfortzone te verlaten. Right into the learning zone! Maar altijd met vertrouwen en emotionele veiligheid voorop. Zodat je volledig comfortabel je communicatievaardigheden kan uitbreiden. Hoe dan precies? Met oefeningen en simulaties om je soft skills te versterken en communicatieve impact te vergroten. Hou je vast: op een paar sessies zet je al enorme stappen. Richting een betere versie van jezelf. Klaar om met jouw potentieel aan de slag te gaan

Een diamant is een steen die een kans heeft gekregen.
- Jef Staes

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

Spreekangst

Zelfzekerheid

Voor een groep spreken

Impact vergroten

Overtuigen

Empathie geven

Leiding geven

Motiveren

Assertiviteit

Faalangst

Omgaan met stress

Feedback geven

Zaken niet persoonlijk nemen

Psychologische veiligheid

Luisteren

Inspelen op de ander

Verbindend communiceren

Positiviteit

Veerkracht