open opleiding

'Zaken niet persoonlijk nemen'

Hoe je minder snel aangevallen voelen?

Je zit op kantoor en hoort gefluister achter je rug. Gaat het over jou? Over je projectvoorstel van gisteren? Of minder subtiel, iemand roept: “Het is je eigen schuld!” Vijf woorden die snijden als een mes. Je gaat in de tegenaanval, verstijft of loopt weg. Door de ander vaak sneller gezegd dan echt bedoeld, maar toch ben je van je melk. Maar waarom? Waarom vat je alles zo persoonlijk op? Is dat echt nodig? Het antwoord: neen, dat is niet nodig.

Tijdens onze training ga je met eigen cases aan de slag om te ontdekken wat er bij jou binnenin gebeurt. En bij degene die je emotioneel uit balans brengt. Dit in een veilig kader met aandacht voor ieders grenzen. Next step? Afhankelijk van hoe zwaar een opmerking bij je binnenkomt, reiken we tools, inzichten en tips aan om op een gepaste manier te reageren. En de relatie met de ander te herstellen. Ready? Let’s train that brain.

Praktische info

Datum: dinsdag 11 juni 2024
Tijd: 9:00 - 17:00 uur
Prijs: € 600 (excl BTW)
Locatie:
 regio Gent


Inclusief broodjesmaaltijd, tussendoortjes & drinken


scheidsrechter gele kaart
Ik schrijf me in voor deze training
Trainingsdata 
Frederik Imbo 2023 2

Trainer: Frederik Imbo

Frederik Imbo richtte in 1999 Imboorling op. Hij verdiepte zich jarenlang in verbindende communicatie, o.a. in de VS bij de grondlegger van Geweldloze Communicatie Marshall Rosenberg. Zijn TEDx talk ‘How not to take things personally’ is met 16 miljoen views de meest bekeken Belgische TEDx talk ooit en staat op de 21e plaats wereldwijd.