Over Imboorling

 • Imboorling inspireert en motiveert om beter te communiceren én te groeien

  Wat heeft communicatie nu met persoonlijke groei te maken? Alles.
  Door beter te communiceren leer je je helder uitdrukken én jezelf open te stellen voor een ander.
  Je zelfvertrouwen krijgt een boost en dat zorgt dan weer voor meer impact. Woorden met slagkracht, mensen luisteren écht.
  Je krijgt iets gedaan en je positieve mindset triggert anderen. Je merkt dat het zelfs aanstekelijk werkt. That’s where the magic happens! The sky wordt de limit en je gaat ervoor. Samen met je collega’s. Want iedereen zit in hetzelfde bruisende bad.

  Persoonlijke groei = groei voor je organisatie

  Een win-win en een gulden regel: want wie zich gehoord en gezien voelt, presteert beter.
  Dat is waarom investeren in communicatie loont. Of je nu werkt voor een lokale overheid, een corporate bedrijf, een onderwijsinstelling of een kleine kmo ... Overal waar mensen samenwerken is elkaar begrijpen cruciaal. Nu nog meer dan ooit.

 • Waarom investeren in sociale vaardigheden een must is?

  Vandaag draait de werkvloer niet meer op verticale hiërarchie. Weg strakke instructies van bovenaf.
  Enter zelfregulerende teams met veel vrijheid.
  Telewerkend op afstand of coworking aan het kantooreiland. Het hybride werken, je weet wel. Maar zo’n zelfsturend team draait niet op zichzelf. Voorkom dat het uit de bocht vlamt en investeer in Human behaviour. Oftewel sociale vaardigheden. Hoe? Door in te zetten op interactie, verbinding en veerkracht. Zo krijg je een team dat de touwtjes, of beter gezegd het stuur, stevig in handen heeft. Een collectief van mensen dat boven zichzelf uitstijgt. Human power als voorwaarde voor een krachtige organisatie.

  Waarom Imboorling als sparringpartner?

  Leren communiceren vraagt tijd en vooral oefening en nieuwe inzichten. Met meer dan 20 jaar ervaring in onze rugzak zeggen we zonder stoef dat we dat in de vingers hebben.
  Onze Imboorlingen leggen de lat hoog met out of the box inspiratiesessies, mindblowing workshops, intensieve trainingen en coaching op maat. Online of live. Sleutelwoord is interactie. Van jou naar mij en terug. Iedereen gelijk. Of je nu CEO bent, floormanager of uitvoerend arbeider ... maakt voor ons niets uit. Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en die komen alleen maar tot bloei wanneer die persoon zich goed voelt. Sterk in zijn schoenen staat en met slagkracht zijn stempel kan drukken. Impact. Daarvoor doen we het.

'Liefde is vreugde om het zijn van de ander.'

- Baruch Spinoza